Το παρακάτω σεμινάριο έχει ολοκληρωθεί.  
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας!
Νέο! Play Development Course

Έναρξη: Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Ο κύκλος μαθημάτων του Play Development Course περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό σκέλος. Το αντικείμενο των μαθημάτων είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων στον/στην χειριστή/στρια και στον σκύλο τους, που να αφορούν μια λειτουργική μέθοδο παιχνιδιού.

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα μάθουν πως να αξιοποιούν το παιχνίδι, ενισχύοντας έτσι την συγκέντρωση και αλληλεπίδραση με τον σκύλο τους, αυξάνοντας παράλληλα την αποδοτικότητα, το κίνητρο και τη ταχύτητα κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης. Επίσης, θα διδαχθούν πως να αναγνωρίζουν τα κίνητρα του σκύλου, παίζοντας αποτελεσματικά, χρησιμοποιώντας τροφή ή αντικείμενα, όπως το flirt pole, tug ή Kong.

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων οι συμμετέχοντες/ουσες, θα μάθουν να χρησιμοποιούν το παιχνίδι ως λειτουργική επιβράβευση στο κυνάθλημα ή την εργασία που τους/τις ενδιαφέρει, αλλά και πως το λειτουργικό παιχνίδι συνδέεται με την εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων στα αντικείμενα του SAR, Scent Detection, CompetitiveObedience και Bitework.

Το Play Development Course περιλαμβάνει 6 πρακτικά workshops, που θα πραγματοποιηθούν σε κατάλληλο χώρο εντός Αττικής, και 6 online συναντήσεις θεωρητικών μαθημάτων.

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν πρόσβαση στα Πλάνα Προόδου (Progression Plans), των δεξιοτήτων που θα εκπαιδεύσουν κατά την διάρκεια των μαθημάτων, καθώς και καθημερινή καθοδήγηση για την εξέλιξη των ασκήσεων που θα εκτελούν.

*Δυνατότητα συμμετοχής με σκύλο ή χωρίς

*Δυνατότητα συμμετοχής μόνο στα online μαθήματα 

Η υπηρεσία διαρκεί 6 εβδομάδες και απευθύνεται σε άτομα που είναι εκπαιδευτές κατοικίδιων ή εκπαιδευόμενοι εκπαιδευτές, κυναθλητές, κηδεμόνες σκύλων με αυξημένες ανάγκες σε εκτόνωση και εργασία, ή κηδεμόνες με έντονο ενδιαφέρον για την εκπαίδευση του σκύλου.

Σας περιμένουμε! 

, , ,
Scroll to Top